Arrangements

Cocktailcursus

Beachclub Ocean 41 staat bekent om zijn beroemde cocktails. Elke avond komen gasten uit het hele land om te genieten van onze heerlijke zomerse creaties. Een Long island iced tea, Sex on the beach, Mojito of een Original Cuba Libre,  ze zijn allemaal te bestellen bij de famous Ocean-Crew. Onze kennis willen wij graag met iedereen delen, op die manier wordt een cocktail nog meer gewaardeerd en wordt er ook extra van genoten. Daarom is het mogelijk om bij ons een cocktailcursus te volgen. Onze eigen volleerde cocktail-shakers zullen je alle kneepjes en truckjes van het vak leren. En uiteraard mag je hierna je eigen cocktails maken! De bar, de dranken, de benodigdheden en ijs zal allemaal tot je beschikking staan. En niet te vergeten mogen de cocktails hierna ook gedronken worden.... Vul ons contactformulier in en wij zullen direct (vrijblijvend) contact met je opnemen! Een gezellig groepsuitje onder het genot van onze heerlijke cocktails! Blijven jullie hangen op een avond dat wij standaard open zijn, ook dan kunnen wij ervoor zorgen dat jullie wat extra aandacht krijgen die avond. Laat weten wat jullie wensen zijn en wij gaan ons uiterste best doen om dit mogelijk te maken!


Besloten feest

Ocean 41 is de perfecte locatie om knallend feest te organiseren. Er is veel mogelijk bij ons op het gebied van muziek, aankleding, thema’s etc. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen er samen met jullie er een op maat gemaakte avond van maken.


Verjaardagsfeest(je), vrijgezellenfeest(je) of gewoon een speciale avond?

Is er iemand jarig, gaat er iemand trouwen of gewoon zin in een speciale avond?! Wil je jezelf of iemand anders een onvergetelijke avond bezorgen?! Neem contact met ons op en wij zullen er voor zorgen dat het een zwoele en zomerse avond gaat worden die je nooit zult vergeten! Dit kan uiteraard een besloten feest zijn, maar ook tijdens onze standaard avonden is het mogelijk om iemand of jezelf extra in het zonnetje te zetten. Vooral de suprise avonden zijn altijd een groot succes! Gewoon even contact met ons opnemen en dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren! Eén ding is zeker… Het zal een fantastische, zwoele, intieme en zomerse avond worden!

Lijkt het je wat? Wil je graag meer informatie?
Wij geven jou vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op!

Ocean 41 9th Anniversary

https://youtu.be/vkRVSW2LeqM

This week  at Ocean 41!

Mighty Monday:
Kickstart of a new  week with our residents and the Famous-ocean-crew! Pitchers cold beer 10 euro. Pitchers domestic/lemon 15 euro.
Wicked Wednesday:Cocktail-night with the one and only Chris Deluxe and the famous Ocean-Crew! Buy 1 cocktail and get one free!
Tempting Thursday:Disco-night!! A lot of 80/90 music remixed in 2018 style by DJ GIDION.
Freaky Friday:
Party-night with BFUNK DJ. We celebrate the weekend with you.The best cocktails, shots ,bubbles and music. Cocktails: buy one, get one free!
Super Saturday:
Closing Party of the week with  BFUNK DJ and the famous Ocean-Crew!
 
 
Facebook Oceans
Twitter Ocean 41
Youtube Ocean 41
Playstore Ocean 41
icon appstore
Ocean 41
Ocean 41 Groningen
Ocean 41 discotheek Groningen
Uit in Groningen
Stappen in Groningen
Stappen in Groningen
Discotheek Groningen
Stappen Groningen
Uit in Groningen
Uit in Groningen
Stappen in Groningen
Ocean 41 Groningen
Ocean 41 Groningen
Ocean 41
Ocean 41 discotheek Groningen
Ocean 41
Ocean 41 Groningen
Ocean 41 discotheek Groningen
Beachclub Ocean 41
Beachclub Ocean 41
Beachclub Ocean 41
Instagram Oceans 41