Arrangementen

Eigen feest: Zoek jij een locatie voor je eigen feest of borrel? Kijk dan niet verder! Wij bieden diverse mogelijkheden voor het hosten van jouw feest of borrel. Interesse of wil je kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Studentenfeest/borrel: Wil jij samen met je vereniging een feest of borrel organiseren in een ongedwongen en gezellige sfeer? Ocean41 biedt jou en je vereniging die mogelijkheid! Afhankelijk van de grootte van de vereniging kan jullie feest (gedeeltelijk) tijdens of buiten onze openingstijden plaatsvinden. Tevens werken wij samen met diverse bureaus, dus als je een dj wilt inhuren of je wilt de zaak in een thema laten aankleden, wij kunnen je hierin helpen! Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

Cocktailworkshop: Interesse in een cocktailworkshop voor je vrienden, vereniging of collega’s? Ocean 41 biedt de mogelijkheid om samen met een ervaren cocktailshaker de wereld van cocktails in te duiken. Tijdens deze workshop zullen alle facetten van de cocktailwereld bezocht worden. Van bereidingstechnieken tot likeuren, niets wordt overgeslagen. Na het voorproeven van verschillende cocktails is het tijd om zelf cocktails te maken en uiteindelijk op te drinken. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Kosten:
€ 20,- P.P. (minimaal 15 personen)*
*een workshop met minder dan 15 personen is mogelijk, dan wordt er €300,- in rekening gebracht.

Wacht niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie!