Over ons

Danscafé van het Noorden

Ruim vijftien jaar geleden werd de fundering gelegd voor wat later, en nu nog steeds, één van de best bezochte danscafés van het Noorden zou worden. We openden onze deuren in het najaar van 2007.

Uitgaan in het centrum van Groningen

Een uniek en gedurfd concept op dat moment, een Beachclub midden in het centrum van Groningen. Jaren later zijn we vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Nog altijd is de club, alle vier avonden dat we open zijn bomvol en staan er regelmatig dikke rijen voor de deur. De heerlijke cocktails, de fantastische shots, de beste DJ’s , de Famous Ocean-crew, en natuurlijk de unieke zomerse sfeer die je nergens anders weet te vinden, zorgen ervoor dat het grote publiek ons nog steeds elke avond in grote getalen weet te vinden. Inmiddels zijn we al drie keer beloond met een Nightlife Award voor “beste danscafe van het noorden’’, en draaien we al jaren in de top mee van nominaties voor beste danscafé van Nederland.

Heb je dit al gezien?

We kregen zelfs nationale en internationale bekendheid met onze eigen gemaakte filmpjes “Wat de barman ziet, en jij niet”, “Wat de DJ ziet, en jij niet” en “Wat de portier ziet, en jij niet”, die tezamen al meer dan 1 miljoen hits hebben op YouTube. In deze filmpjes laat onze crew de typische en vooral hilarische situaties zien waar een barman, DJ en portier op een gemiddelde uitgaansnacht mee te maken krijgt.

Vijf nachten in de week staan wij klaar voor jou!

Wij zijn 4 dagen per week geopend van maandag (dinsdag en woensdag gesloten) tot en met zaterdag van 23:00 uur tot 05:00 uur.

 

Mighty Monday

De eerste avond van de week beginnen we goed met onze speciale pitchers actie. Pitcher bier voor €11,- en een pitcher binnenlandse mix voor €15,- euro.

Van: 23:00 tot 05:00

Tempting Thursday

Iedere donderdag gaan wij helemaal los aan de Grote Markt 41. Tempting Thursday in Ocean41 betekend helemaal los gaan, lekker feesten met leuke mensen in onze strandclub aan zee. Altijd gratis entree en altijd een knallend feest!

Van: 23:00 tot 05.00

Freaky Friday

Heerlijke cocktails in de aanbieding, 2 halen is maar 1 betalen!

Van: 23:00 tot 05:00

Super Saturday

Wij maken van je weekend 1 groot superfeest. Iedere zaterdag vieren wij Super Saturday. Dansen, feesten en flirten tot je niet meer kan.

Van: 23:00 tot 05:00