Duguneh

Duguneh is een DJ en producer om in de gaten te houden.

Geïnspireerd door zijn half Afrikaanse roots brengt hij een uniek, zomers tintje naar de dance-scene. Duguneh’s muziek wordt gebruikt door wereldwijd gerenommeerde artiesten. Dat, gecombineerd met 150+ shows per jaar en verschijningen in radioshows als de SLAM! MixMarathon, suggereert dat we veel van Duguneh kunnen verwachten.

Een liveshow van Duguneh is een onvergetelijke muzikale reis. Duguneh is een ervaren DJ die vakkundig een gevarieerde liveset in elkaar weeft, waarin hij het publiek enthousiast meeneemt van de tropische kusten van housemuziek, tot ver in de grotten waar de parels van vroeger liggen.

Of Duguneh nu voor een groot festivalpubliek of een club staat, of als gast-dj of resident-dj, Duguneh’s energie en zijn vermogen om het publiek continu te verrassen, maken hem tot dé muzikale avonturier om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Het niveau waarop je publiek nog lang na afloop over je evenement zal praten.

Naast zijn muziek zet Duguneh zich in voor een positieve impact op het milieu. Hij is een officiële partner van JustDiggit, een organisatie die werkt aan positieve klimaatverandering in Afrika. Als partner maakt hij een tastbare impact door een deel van zijn omzet toe te wijzen aan JustDiggit.
[Jij als boeker draagt dus ook bij aan positieve klimaatverandering]