Onze DJ's
djs
we have some amazing !
B-Funk
DJ
This versitile DJ started his career a long time ago in his hometown.
After winning a local DJ contest, he was hooked on mixing records and entertaining the crowd in the best way he can.

Through a mutual friend, B-Funk came in contact with a local Agency and from that moment it took off.

 He started to mix in places like 3 Gezusters Groningen and Coyote Bar. People noticed his skills and within no time he was asked to play during the winter and summer in countries like Austria, France, Greece, Bulgaria, Italy, England and Spain. During that period he shared the stage with artists like Tony Star, Fajah Lourens, Jeroen Post and La Fuente. B-Funk’s recidencies these days are Ocean41 and Club Kokomo, where he spins 2/3 days a week. Although he is very allround minded when it comes to music, his favourite genres are deephouse, future house and progressive house. So keep an eye on this guy and let him surprise you with a warm, energetic mix of different genres that will make you move, no doubt!
djs
we have some amazing !
Duguneh
Duguneh is een DJ en producer om in de gaten te houden. Geïnspireerd door zijn half Afrikaanse roots brengt hij een uniek, zomers tintje naar de dance-scene. Duguneh’s muziek wordt gebruikt door wereldwijd gerenommeerde artiesten. Dat, gecombineerd met 150+ shows per jaar en verschijningen in radioshows als de SLAM! MixMarathon, suggereert dat we veel van Duguneh kunnen verwachten. Een liveshow van Duguneh is een onvergetelijke muzikale reis. Duguneh is een ervaren DJ die vakkundig een gevarieerde liveset in elkaar weeft, waarin hij het publiek enthousiast meeneemt van de tropische kusten van housemuziek, tot ver in de grotten waar de parels van vroeger liggen. Of Duguneh nu voor een groot festivalpubliek of een club staat, of als gast-dj of resident-dj, Duguneh's energie en zijn vermogen om het publiek continu te verrassen, maken hem tot dé muzikale avonturier om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Het niveau waarop je publiek nog lang na afloop over je evenement zal praten. Naast zijn muziek zet Duguneh zich in voor een positieve impact op het milieu. Hij is een officiële partner van JustDiggit, een organisatie die werkt aan positieve klimaatverandering in Afrika. Als partner maakt hij een tastbare impact door een deel van zijn omzet toe te wijzen aan JustDiggit. [Jij als boeker draagt dus ook bij aan positieve klimaatverandering]
djs
we have some amazing !
Thyrza
Thyrza Postma, jullie zouden haar kunnen kennen als dé vrouwelijke DJ van het noorden! Met nog maar 22 jaar jong heeft Thyrza al op vele plekken gestaan. Van boekingen in het buitenland tot aan elke week gigs in verschillende clubs en festivals in de noordelijke provincies. Met inmiddels 5 prijzen op haar naam waarvan de laatste: ‘Ster Van Het Noorden’ op het Hullabaloo Festival in Groningen, verovert ze in een rap tempo het noorden.